Skip to main content
Please wait...

Prezentacija "Ocjene proljetne akcije čišćenja Kantona Sarajevo - Sarajeco, evaluacija i najave" - poziv medijima

Poštovane kolegice i kolege,

 

Obavještavamo Vas da će se sutra /petak/, 14.06.2024. godine, s početkom u 10:00 sati u organizaciji Ministarstva komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša i ministra Bojana Bošnjaka, održati prezentacija “Ocjena proljetne akcije čišćenja Kantona Sarajevo – Sarajeco, evaluacije i najave”.

 

Prezentacija će biti upriličena u Domu mladih Centra Skenderija.

 

Ovom prilikom, planirana je i dodjela zahvalnica učesnicima akcije, ali i društveno-odgovornim subjektima koji svojim angažmanom promoviraju principe i vrijednosti projekta "Sarajeco".

Na ovaj događaj pozvani su svi učesnici proljetne akcije čišćenja KS, članovi Skupštine i Vlade KS, općinski načelnici u KS, predstavnici međunarodnih organizacija u BiH i škola, koje su učestvovale u edukacijskim projektima KJKP Rad.

Scenografiju u sali Doma mladih će za ovu priliku činiti skulpture i načinjeni predmeti učenika škola koje su učestvovale u projektima/kampanjama KJKP Rad, vizuali svih komunalnih preduzeća učesnika u proljetnoj akciji čišćenja (baneri i roll up-ovi), te proizvodi iz rasadnika KJKP Park. 

 

Molimo Vas da planirate dolazak Vašeg novinara i ekipe.

 

 

Služba za protokol i press KS