Skip to main content
Please wait...

Druga redovna zajednička press konferencija Vlade i Štaba CZ KS - obavještenje medijima

 

Poštovane kolege,

Obavještavamo Vas da će se sutra (srijeda), 25. marta 2020. godine sa početkom u 13:00 sati održati Druga redovna zajednička press konferencija Vlade i Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo.

Televizija Kantona Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim predstavnicima medija preuzimanje čistog live signala sa posebnog YouTube kanala, čiji link je: https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg

Na ovom kanalu će svaki dan biti emitovana sva live dešavanja iz zgrade Kantona Sarajevo u HD rezoluciji. I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo. Za sva dodatna pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.

Kako je utvrđeno novim pravilima u odnosima s medijima, koji imaju za cilj zaštitu predstavnika medija, ali uposlenih u Kantonu, audio snimak press konferencije sa fotografijama bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mail-ove iz Službe za protokol i press KS, odmah nakon završetka konferencije.

Na press konferenciji će se pokušati odgovoriti i na vaša pitanja koja pošaljete do sutra (srijeda), 25. marta 2020. godine u 10:00 sati na naš mail: press@press.ks.gov.ba

Srdačan pozdrav,

Služba za protokol i press KS