Skip to main content
Please wait...

Dnevni red 30.vanredne sjednice Vlade KS

Na osnovu člana 17. Zakona o Vladi Kantona Sarajevo ("Službene novine Kantona Sarajevo", broj: 36/14 - Prečišćeni tekst i 37/14) i člana 13. Poslovnika o radu Vlade Kantona Sarajevo (“Službene novine Kantona Sarajevo”, broj: 4/16 i 36/16)

S A Z I V A M
30. vanrednu sjednicu Vlade Kantona Sarajevo koja će se održati u četvrtak, 28.05.2020. godine u Hotelu “Han”, Babin Do bb, Bjelašnica sa početkom u 09,15 sati.
Za sjednicu predlažem sljedeći

D N E V N I   R E D

Iz nadležnosti Skupštine

Prijedlog Zaključka kojim se utvrđuje Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti za potpisivanje ugovora o zamjeni nekretnina u skladu sa članom 23. Zakona o ekspropiraciji FBiH u svrhu izgradnje saobraćajnice I transferzale, dionica Kranjčevićeva - Bare - Hotonj (Kanton Sarajevo  - Bunjevac Veselka)   
Izvjestilac:  po ovlaštenju direktora Sanida Pašić                                                                                                    
Prijedlog Zaključka kojim se utvrđuje prijedlog Odluke o davanju saglasnosti za potpisivanje ugovora o zamjeni nekretnina u skladu sa članom 23. Zakona o ekspropiraciji FBiH u svrhu izgradnje saobraćajnice I transferzale, dionica Kranjčevićeva - Bare - Hotonj (Kanton Sarajevo  - Lužaić Josip)   
Izvjestilac: po ovlaštenju direktora Sanida Pašić
Prijedlog Zaključka kojim se utvrđuje prijedlog Odluke o davanju saglasnosti za potpisivanje ugovora o zamjeni nekretnina u skladu sa članom 23. Zakona o ekspropiraciji FBiH u svrhu izgradnje saobraćajnice I transferzale, dionica Kranjčevićeva - Bare - Hotonj (Kanton Sarajevo  - Džemaili Narcis)   
Izvjestilac: po ovlaštenju direktora Sanida Pašić
Prijedlog Zaključka kojim se utvrđuje prijedlog Odluke o davanju saglasnosti za potpisivanje ugovora o zamjeni nekretnina u skladu sa članom 23. Zakona o ekspropiraciji FBiH u svrhu izgradnje saobraćajnice I transferzale, dionic Kranjčevićeva - Bare - Hotonj (Kanton Sarajevo  - Pantić Slobodan)   
Izvjestilac: po ovlaštenju direktora Sanida Pašić
                                             

P R E M I J E R
 Mario Nenadić