Skip to main content
Please wait...

Predsjednica Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS prof.dr. Aida Pilav obratit će se javnosti danas u 12:00 sati- obavještenje

Poštovane kolege,

obavještavamo Vas da će se danas 23. juna 2020. godine, sa početkom u 12:00 sati javnosti obratiti prof.dr. Aida Pilav, predsjednica Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo za praćenje i analizu situacije izazvane novim koronavirusom.

Profesorica Pilav će informisati javnost o aktuelnoj zdravstveno-epidemiološkoj situaciji u Kantonu Sarajevo kao i o poduzetim mjerama.

Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je: https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg

I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo. Za sva dodatna pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.

Prema ustaljenoj praksi, audio snimak ovog obraćanja kao i fotografije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mailove iz Službe za protokol i press KS.