Skip to main content
Please wait...

Press konferencija ministra Jeličića o dodjeli sredstava za isplatu aprilske i majske minimalne plaće radnicima zaposlenim u 1.738 privrednih subjekta koji su aplicirali na ranije raspisani Javni poziv - obavještenje medijima

Poštovane kolege,
 
Obavještavamo Vas da će se sutra (utorak), 04. augusta 2020. godine, sa početkom u 13:00 sati održati press konferencija na kojoj će ministar privrede Kantona Sarajevo Draško Jeličić informirati javnost o dodjeli sredstava za isplatu aprilske i majske minimalne plaće radnicima zaposlenim u 1.738 privrednih subjekta koji su aplicirali na ranije raspisani Javni poziv.
 
Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je: https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg
 
I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo. Za sva dodatna pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.
 
Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mail-ove iz Službe za protokol i press KS, odmah nakon završetka konferencije.
 
Srdačan pozdrav,
 
Služba za protokol i press KS