Skip to main content
Please wait...

Press konferencija Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS- obavještenje medijima

Poštovane kolege,

Obavještavamo Vas da će se SUTRA /četvrtak/, 13. augusta 2020. godine, sa početkom u 13:00 sati održati press konferencija na kojoj će članovi Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo informirati javnost o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u KS, te aktivnostima koje ovaj štab predlaže i provodi s ciljem smanjenja broja zaraženih korovirusom u Kantonu Sarajevo.

Televizija Sarajevo će omogućiti svim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je:https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg

I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo. Za sva dodatna tehnička pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.

Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mailove iz Službe za protokol i press KS, odmah nakon završetka konferencije.

Na press konferenciji će biti odgovoreno na vaša pitanja koja budu pristigla do četvrtka, 13. augusta 2020. godine, do 10:00 sati na naš mail: press@press.ks.gov.ba

 

Srdačan pozdrav,

Služba za protokol i press KS