Skip to main content
Please wait...

Press konferencija Kriznog štaba Kantonalnog ministarstva zdravstva - obavještenje medijima

Poštovane kolege,

Obavještavamo Vas da će se u PONEDJELJAK, 17. augusta 2020. godine, sa početkom u 13:00 sati održati press konferencija Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo za praćenje i analizu situacije izazvane novim koronavirusom. Članovi Kriznog štaba informirat će javnost o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u KS, te aktivnostima koje ovaj štab predlaže i provodi s ciljem smanjenja broja zaraženih koronavirusom u KS.

Televizija Sarajevo će omogućiti svim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je: https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg

I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo. Za sva dodatna tehnička pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.

Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije poslat ćemo Vam na redakcijske mailove odmah nakon završetka konferencije.

Na press konferenciji će biti odgovoreno na vaša pitanja koja budu pristigla najkasnije do ponedjeljka, 17. augusta 2020. godine u 10:00 sati na naš mail: press@press.ks.gov.ba