Skip to main content
Please wait...

Obraćanje vršioca funkcije premijera KS Anisa Krivića i v.d. predsjednice Kriznog štaba MZ KS, dr. epidemiologinje Anise Bajramović - obavještenje medijima

 
Obavještavamo Vas da će se sutra /utorak/, 03. novembra 2020. godine, sa početkom u 09:00 sati,  vršilac funkcije premijera KS Anis Krivić i v.d. predsjednica Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo, dr. epidemiolog Anisa Bajramović obratiti javnosti i informirati je o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Kantonu Sarajevo, te prezentirati zaključke donesene na današnjem sastanku Kriznog štaba MZ KS. Odgovorit će se i na sva pristigla pitanja vezana za pandemiju covid-19 i oblast zdravstva.
 
Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je:
 
 
I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo.
 
Za sva dodatna tehnicka pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.
 
Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mail-ove iz Službe za protokol i press KS, odmah nakon završetka konferencije.