Skip to main content
Please wait...

Obraćanje predstavnika Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS i ministra za boračka pitanja KS Hajrudina Grabovice – obavještenje medijima

Poštovane kolege,

Obavještavamo Vas da će se SUTRA /PETAK/, 20. novembra 2020. godine, sa početkom u 10:00 sati, predstavnici Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo obratiti javnosti i informirati je o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Kantonu Sarajevo.

Nakon ovog obraćanja, sa važnim informacijama koje se tiču raspisivanja javnog poziva za stipendiranje djece pripadnika boračke populacije u Kantona Sarajevo javnost će upoznati ministar za boračka pitanja KS Hajrudin Grabovica, te direktor Fonda IKRE Smajo Halilović.

Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je:

https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg

I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo.

Za sva dodatna tehnička pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.

Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mail-ove iz Službe za protokol i press KS, odmah nakon završetka konferencije.

Srdačan pozdrav,

Služba za protokol i press KS