Skip to main content
Please wait...

Obraćanje članova Vlade KS u vezi priprema za vakcinaciju, kao i primjene epidemioloških mjera u odgojno-obrazovnom procesu

Obavještavamo Vas da će se sutra (UTORAK) 09. februara 2021. godine, sa početkom u 10:00 sati, javnosti obratiti premijer Kantona Sarajevo Edin Forto, ministar zdravstva Haris Vranić, ministrica pravde i uprave Lejla Brčić i ministrica za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo Naida Hota-Muminović.

Članovi Vlade govorit će pripremama za vakcinaciju u Kantonu Sarajevu, kao i primjeni epidemioloških mjera u okviru nastavno-odgojnog procesa u školama i vrtićima KS.

Molimo vas da vaša pitanja o navedenim temama pošaljete najkasnije do 08:00 sati sutra /utorak/ , 09. februara 2021. godine.

Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je: https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg

I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo. Za sva dodatna pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.

Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mail-ove iz Službe za protokol i press KS, odmah nakon završetka obraćanja.