Skip to main content
Please wait...

Vanredna sjednica Vlade KS u proširenom sastavu i press konferencija povodom pogoršane epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo

Obavještavamo Vas da će se, povodom pogoršanja epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo,  u ponedjeljak, 22. februara 2021. godine održati vanredna sjednica Vlade KS u proširenom sastavu.

Sjednici Vlade će prisustvovati članovi Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom, predstavnici Kantonalne uprave za inspekcijske poslove kao i policijski komesar MUP-a KS.

Nakon sjednice /ponedjeljak, 22.02.2021. godine/  održat će se zajednička press konferencija sa početkom u 12:00 sati.

Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je:
https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg

I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo. Za sva dodatna pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.

Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mail-ove iz Službe za protokol i press KS.

Ovom najavom stavljamo van snage  najavu press konferencije Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS  koja je bila zakazana za 22. februar u 13:00 sati.