Skip to main content
Please wait...

Današnja press konferencija Vlade KS posvećena epidemiološkoj situaciji prolongira se za 15:00 sati-obavještenje medijima

Poštovane kolege,
obavještavamo Vas da će se press konferencija  Vlade Kantona Sarajevo, zakazana za danas u 12:00 sati, održati danas u 15:00 sati.
Press konferencija će se održati u zgradi Kantona Sarajevo, ul. Reisa Dž. Čauševića br. 1.
Pozivamo kolege NOVINARE da prisustvuju  press konferenciji, kako bi predstavnicima Vlade mogli postaviti pitanja, nakon njihovog obraćanja.
Snimatelje, fotografe i druga tehnička lica molimo za razumijevanje, jer zbog poštivanja epidemioloških mjera neće moći prisustvovati ovoj press konferenciji.
U isto vrijeme, Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je: https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg
I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo. Za sva dodatna pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.
Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mail-ove iz Službe za protokol i press KS.