Skip to main content
Please wait...

Prezentacija izvještaja Ureda za borbu protiv korupcije o poslovanju Grasa i press konferencija

Poštovane kolege,
obavještavamo Vas da će se SUTRA (petak), 28. maja 2021. godine, sa početkom u 12:00 sati održati press konferencija na kojoj će biti prezentiran "Izvještaj Ureda za borbu protiv korupcije i upravljanje kvalitetom KS o poslovanju Grasa, po zaključcima Vlade KS."
Press konferencija će se održati u zgradi Kantona Sarajevo, namjenskom prostoru uređenom za press konferencije – tzv. svečani ulaz u zgradu KS.
Radi poštivanja higijensko-epidemioloških mjera, press konferenciji mogu prisustvovati novinari, ali bez tv ekipa i fotografa.
Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link jehttp://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg
I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo. Za sva dodatna pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.
Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mailove iz Službe za protokol i press KS.
S poštovanjem,
Služba za protokol i press KS