Skip to main content
Please wait...

Press konferencija sa prezentacijom rezultata istraživanja „Psihofizičko zdravlje učenika i nastavnika u doba pandemije“ - poziv medijima

Obavještavamo vas da će se SUTRA /PETAK/, 16. jula 2021. godine, u 10:00 sati održati press konferencija, u organizaciji Ministarstva za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo, na kojoj će biti predstavljeni rezultati provedenog istraživanja pod nazivom „Psihofizičko zdravlje učenika i nastavnika u doba pandemije“, kao i do sada provedene aktivnosti na pripremi za početak nove školske godine, a za koju svrhu je urađen i Priručnik za organizaciju i realizaciju odgojno-obrazovnog procesa u okolnostima pandemije CoVID-19.

Ovim povodom javnosti će se obratiti: ministrica Naida Hota-Muminović, prof.dr. Dženana Husremović, prof.dr. Aida Pilav, te prim.dr. Amra Junuzović-Kaljić.

Press konferencija će se održati u namjenskom prostoru, kod tzv. svečanog ulaza u zgradu Kantona Sarajevo, ul. Reisa Džemaludina Čauševića broj 1.

Press konferenciji mogu prisustvovati novinari, ali bez tv ekipa i fotografa.

Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je

http://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg

I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo. Za sva dodatna pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.

Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mail-ove iz Službe za protokol i press KS.