Skip to main content
Please wait...

Potpisivanje Ugovora o strateškom partnerstvu između Kantona Sarajevo- Ministarstva privrede i Bosna Bank International, kao organizatora Sarajevo Business Foruma-pozv medijima

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo vas na svečano potpisivanje Ugovora o strateškom partnerstvu između Kantona Sarajevo, odnosno Ministarstva privrede KS i Bosna Bank International (BBI), kao organizatora Sarajevo Business Foruma.

Potpisivanje ugovora bit će uprličeno sutra /srijeda/, 09. marta 2022. godine, u 10:00 sati, u namjenskom prostoru za press-konferencije kod svečanog ulaza u zgradu Kantona Sarajevo (ulica Reisa Džemaludina Čauševića 1).

Potpisivanjem ovog ugovora Ministarstvo privrede KS preuzet će prava i obaveze strateškog partnerstva u organizaciji 11. međunarodne investicijske konferencije – Sarajevo Business Forum (SBF) 2022 koja će se održati 11. i 12. maja 2022. godine u Sarajevu.

Ugovor će potpisati i medijima se obratiti ministar privrede KS Adnan Delić, predsjednica Uprave BBI banke Emina Šišić i član Uprave BBI banke za korporativno bankarstvo Nedžad Gušić.

Molimo vas da planirate dolazak vaših novinarskih ekipa.

Služba za protokol i press Kantona Sarajevo