Skip to main content
Please wait...

Poziv na prezentaciju Studije o kvaliteti i efikasnosti digitalnog okruženja za učenje i korištenje digitalnih alata

Sarajevo, 18.05.2022. godine

Poštovani,

Ministarstvo za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo nastavlja sa aktivnostima čiji je cilj unapređenje kvaliteta i efikasnosti odgoja, obrazovanja i osposobljavanja u Kantonu Sarajevo. U saradnji sa UNICEF-om, započela je realizacija projektnih aktivnosti u okviru Regionalnog projekta za smanjenje posljedica pandemije COVID-19 na živote djece i porodica Zapadnog Balkana i Turske - Komponenta Obrazovanje za BiH, kojeg finansira Evropska unija.

U okviru projekta izrađena je Studija o kvaliteti i efikasnosti digitalnog okruženja za učenje i korištenje digitalnih alata sa preporukama za unapređenje u Kantonu Sarajevo.

S tim u vezi, pozivamo vas da prisustvujete prezentaciji navedene Studije i plana obuke školskog menadžmenta, stručnih saradnika i nastavnika.

Prezentacija će biti održana sutra /četvrtak/, 19. maja 2022. godine, s početkom u 11:00 sati, u hotelu Hills (Butmirska cesta 18, Ilidža). 

Molimo Vas da planirate dolazak vašeg novinara i ekipe, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete kontaktirati Ministarstvo za odgoj i obrazovanje KS putem broja telefona 033/562-276.

Služba za protokol i press KS