Skip to main content
Please wait...

Press konferencija povodom FIS Europa kupa u alpskom skijanju – poziv medijima

Poštovani,

Pozivamo Vas na press konferenciju povodom FIS Europa kupa u alpskom skijanju, koji će biti održan 12. i 13. februara 2023.godine na Bjelašnici. Konferencija će biti održana u konferencijskoj sali Hotela "Nomad" na Bjelašnici sutra /petak/, 20. januara 2023. godine, s početkom u 10:45 sati.

Prisutnim medijima će se obratiti premijer Kantona Sarajevo Edin Forto, ministar privrede KS Adnan Delić i načelnik Općine Trnovo Ibro Berilo.

Na press konferenciji bit će predstavljeno imenovanje članova Organizacionog i Izvršnog odbora FIS Europa kupa, te detalji značajnog skijaškog takmičenja koje će se održati na Bjelašnici.

Nakon konferencije planiran je zajednički doručak za sve učesnike.

Za sve zainteresovane predstavnike medija bit će organizovan prevoz na Bjelašnicu sa planiranim polaskom s parkinga ispred Zemaljskog muzeja u 10:00 sati, te povratkom iz Hotela "Nomad" na Bjelašnici u 12:00 sati.

Zbog ograničenih mjesta za prevoz, molimo Vas da potvrdu potrebe za prevozom pošaljete danas, 19. januara, do 17:00 sati mail: azra@ciaociao.agency, kako bi rezervisali Vaše mjesto.

Unaprijed se radujemo Vašem dolasku.

Služba za protokol i press KS