Skip to main content
Please wait...

Potpisivanje ugovora o prenosu nabavljenih stalnih sredstava i izvršenih radova u okviru projekta „Energijska efikasnost u javnim objektima KS“ i primopredaja dokumentacije – poziv medijima

Obavještavamo Vas da će sutra /petak/, 17. februara 2023. godine, s početkom u 13:00 sati biti upriličeno potpisivanje ugovora o prenosu nabavljenih stalnih sredstava i izvršenih radova u okviru projekta „Energijska efikasnost u javnim objektima KS“ krajnjim korisnicima, a zatim i primopredaja dokumentacije.

Ugovore će potpisati ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja i građenja KS Enver Hadžiahmetović s predstavnicima osam javnih ustanova, čiji objekti su realizacijom spomenutog projekta sanirani, i to: Vrtića „Kekec“, Druge gimnazije, Srednjoškolskog centra „Nedžad Ibrišimović“ Ilijaš, Vrtića „Labudovi“, Osnovne škole „Zajko Delić“, Osnovne škole „Stari Ilijaš“, odnosno Područne škole Malešići, Studentskog doma Bjelave – Blok 1 i Studentskog doma Bjelave, Blok 3, Paviljon VII.

 

Potpisivanje ugovora i primopredaja dokumentacije održat će se u multimedijalnoj sali, u prizemlju zgrade Kantona Sarajevo.

 

Molimo Vas da planirate dolazak Vašeg novinara i ekipe.

 

Srdačan pozdrav,

 

Služba za protokol i press KS