Skip to main content
Please wait...

Najava održavanja Prvog bh. Festivala za razvoj karijere – poziv medijima

Obavještavamo Vas da će sutra /utorak/, 14.03.2023. godine biti upriličena Press konferencija na kojoj će biti najavljeno održavanje BH STARfest-a - Prvog bh. Festivala za razvoj karijere. Press konferencija će biti održana u namjenskom press prostoru kod svečanog ulaza u zgradu Kantona Sarajevo, sa početkom u 10:00 sati.

Ovim povodom javnosti će se obratiti Adnan Delić, ministar privrede KS, Selma Begović, predstavnica švicarskog projekta MarketMakers i Jan Zlatan Kulenović, predsjednik MUNJA inkubatora.

Prvi BH STARfest – Festival za razvoj karijere, koji će se održati u Centru Skenderija 31.3. i 1.4.2023. godine, predstavlja najveći događaj za razvoj karijere i profesionalnu orijentaciju mladih sa raznolikim sadržajem - sajmom, edukacijama, inspirativnim susretima, biznis takmičenjem i dr. aktivnostima je namijenjen mladima (srednjoškolci, studenti, nezaposleni, njihovi roditelji, NVO-e, kompanije i nadležne institucije).

Na Festivalu se očekuje preko 2.000 posjetitelja uz 100 izlagača, prezentera, mentora i gostiju iz raznih kompanija, programa i organizacija.

Pozivamo Vaše novinare i ekipe da zabilježe ovaj događaj.

Hvala.