Vlada Kantona Sarajevo

Potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava neprofitnim organizacijama za finansiranje/sufinansiranje aktivnosti /programa/ projekata iz Budžeta KS za 2022. godinu

Obavještavamo Vas da će SUTRA /PETAK/, 29. JULA 2022. godine s početkom u 10:00 sati predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elvedin Okerić potpisati ugovore o dodjeli transfera (sredstava) neprofitnim organizacijama za finansiranje/sufinansiranje aktivnosti /programa/ projekata iz Budžeta Kantona Sarajevo za 2022. godinu.

Potpisivanju ugovora će se održati u sali 100, na prvom spratu zgrade Kantona Sarajevo.

Na Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu transfera (sredstava) neprofitnim organizacijama za finansiranje/sufinansiranje aktivnosti/programa/ projekata iz Budžeta Kantona Sarajevo za 2022. godinu, sa razdjela Kabineta predsjedavajućeg i zamjenika predsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo, koji je objavljen dana 23. maja 2022.godine, prijavio se 101 aplikant.

Njih 78 je ispunilo u potpunosti tražene uslove Javnog poziva i njihovi ovlašteni predstavnici su pozvani da pristupe potpisivanju ugovora o dodjeli transfera (sredstava) neprofitnim organizacijama za finansiranje/sufinansiranje aktivnosti /programa/ projekata iz Budžeta Kantona Sarajevo za 2022. godinu, na osnovu Odluke o dodjeli transfera o odobravanju novčanih sredstava.

 

Molimo Vas da planirate dolazak Vašeg novinara i ekipe.

 

29.07.2022 - 10:00