Vlada Kantona Sarajevo

Sastanak premijera Nenadića i ministra Alikadića s ambasadorima i predstavnikom UNESCO-a u BiH o finansiranju Zemaljskog muzeja - obavijest za medije

Poštovane kolege,

Obavještavamo Vas da će sutra (srijeda), 10. juna 2020. godine, sa početkom u 10:00 sati premijer Kantona Sarajevo Mario Nenadić i ministar kulture i sporta Kenan Alikadić održati sastanak s ambasadorima Turske, Austrije, Sjedinjenih Američkih Država, Francuske, Italije i predstavnikom UNESCO-a u BiH.

Tema sastanka je finansiranje Zemaljskog muzeja BiH, a održat će se u sali 100, na prvom spratu zgrade Kantona Sarajevo.

Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje snimljenog materijala, odnosno inserata i izjava učesnika ovog sastanka u HD rezoluciji sa posebnog YouTube kanala, čiji link je:https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg

Za sva dodatna pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.

Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mail-ove iz Službe za protokol i press KS, odmah nakon završetka ovog sastanka.

Srdačan pozdrav,

Služba za protokol i press KS

10.06.2020 - 10:00