Vlada Kantona Sarajevo

Obraćanje predstavnika Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS i ministra za boračka pitanja KS Hajrudina Grabovice – obavještenje medijima

Poštovane kolege,

Obavještavamo Vas da će se u ponedjeljak, 16. novembra 2020. godine, sa početkom u 10:00 sati, predstavnici Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo obratiti javnosti i informirati je o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Kantonu Sarajevo. 

Nakon njihovog obraćanja, sa najnovijim izmjenama i dopunama Zakona o dopunskim pravima boraca u Kantonu Sarajevo javnost će upoznati ministar za boračka pitanja KS Hajrudin Grabovica te predstavnici Udruženja paraplegičara KS Miralem Hodžić i Mušan Kamenica, jer se na njihove članove odnose pomenute izmjene.

Televizija Sarajevo će omogućiti svim zainteresovanim medijima preuzimanje čistog live signala HD rezolucije sa posebnog YouTube kanala, čiji link je:

https://www.youtube.com/channel/UCKul1PDiZ4VJ1hBUALp9oTg

I dalje vrijede podaci za FTP, ako ne budete u mogućnosti preuzimati signal uživo.

Za sva dodatna tehnička pitanja molimo da kontaktirate kolege iz TVSA.

Prema ustaljenoj praksi, audio snimak i fotografije sa press konferencije bit će Vam proslijeđeni na redakcijske mail-ove iz Službe za protokol i press KS, odmah nakon završetka konferencije.

Srdačan pozdrav,

 

Služba za protokol i press KS

 

16.11.2020 - 10:00
Slika: